Varukorg

Resetillbehör

Här hittar du resetillbehör som exempelvis magväskor i material som läder, canvas och PVC, med många praktiska fickor.

Enrico Benetti Cosmetic Bag
Nyhet Populär
Upphängbar sminkväska/necessär från Enrico Benetti. Denna praktiska sminkväska är rymlig med flera fickor och fack. Den har en krok så du kan hänga upp väskan och när den är stängd kan du lätt bära med den tack vare handtaget.Stängd: 20 x 21 cmÖppen: 41 x 21 cm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Lamb multi midjeväska
Nyhet Populär
Praktisk magväska med justerbart bälte. Väskan är tillverkad i mjukt läder och PU-material och har flera fack i olika storlekar med dragkedja.Höjd: 13 cmBredd: 30 cmDjup: 10 cm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Lamb Starzip midjeväsk
Nyhet Populär
Praktisk magväska med justerbart bälte. Väskan är tillverkad i läder och PU-material och har flera fack i olika storlekar med dragkedja...
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Lamb multizip midjeväska
Nyhet Populär
Praktisk magväska med justerbart bälte. Väskan är tillverkad i mjukt läder (lammnappa) och har sex fack i olika storlekar med dragkedja...
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Sassi Ko waist midjeväska
Nyhet Populär
Praktisk magväska med justerbart bälte och fem fack i olika storlekar med dragkedja...
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Digital luggage scale 1-50kg
Fynd Nyhet Populär
Väg ditt bagage inför resan och undvik onödiga extrakostnader. Denna praktiska och lättanvända bagagevåg klarar resväskor som väger upp till 50 kg. Greppvänligt hantag och rem med metallspänne för upphängning av väskan. Vågen drivs med inkluderat CR2032-batteri och stängs av automatiskt. Maxvikt:..
84 SEK 129 SEK
Exkl moms:67 SEK
Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)