Varukorg

Nyheter

Marriot-set om 3 Gula resväskor
Nyhet
Set med 3 gula resväskor i olika storlekar. Förutom teleskopshandtaget finns det handtag på både toppen och sidan av väskorna och tack vare de kraftiga hjulen är de lätta att dra runt på. Den minsta väskan är inom måttet för kabinväska hos de flesta flygbolag. Dock rekommenderar vi alltid att dubbel..
1 299 SEK
Exkl moms:1 039 SEK
Marriot Set om 3 Svart
Nyhet
Set med 3 svarta resväskor i olika storlekar. Förutom teleskopshandtaget finns det handtag på både toppen och sidan av väskorna och tack vare de kraftiga hjulen är de lätta att dra runt på. Den minsta väskan är inom måttet för kabinväska hos de flesta flygbolag. Dock rekommenderar vi alltid att dubb..
1 299 SEK
Exkl moms:1 039 SEK
Weima Set om 3 Svart
Nyhet
Business-set med 3 svarta resväskor i exceptionell kvalitet. Väskorna är praktiska med två lättåtkomliga ytterfickor och expanderbar storlek med dragkedja. Förutom teleskopshandtaget finns det handtag på både toppen och sidan av väskorna och tack vare de kraftiga hjulen är de lätta att dra runt på.&..
1 399 SEK
Exkl moms:1 119 SEK
Sports-set om 4 resväskor
Nyhet
Sports-set för hela familjen med 4 svarta resväskor i exceptionell kvalitet. Väskorna är praktiska med två lättåtkomliga ytterfickor och expanderbar storlek med dragkedja. Förutom teleskopshantaget finns det handtag på både toppen och sidan av väskorna och tack vare de kraftiga hjulen är de lätta at..
1 399 SEK
Exkl moms:1 119 SEK
Set om 4 Röda resväskor
Nyhet
Praktiskt set med 4 resväskor i olika storlekar. Väskorna är i en snygg vinröd nyans med utskuret mönster. Förutom teleskopshandtaget finns det handtag på både toppen och sidan av väskorna och tack vare de kraftiga hjulen är de lätta att dra runt på.Den minsta väskan är inom måttet för kabinväska ho..
1 149 SEK
Exkl moms:919 SEK
Trolleys  Set om 3 Blå
Nyhet
Praktiskt set med 3 resväskor i olika storlekar. Väskorna är i en snygg blå nyans med utskuret zick-zack-mönster. De är gjorda i det mycket hållbara materialet polykarbonat och har ett tryggt TSA-lås. Förutom teleskopshandtaget finns det handtag på både toppen och sidan av väskorna och tack vare de ..
1 149 SEK
Exkl moms:919 SEK
Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)