Varukorg

Hårda resväskor

Marriot-set om 3 Gula resväskor
Nyhet
Set med 3 gula resväskor i olika storlekar. Förutom teleskopshandtaget finns det handtag på både toppen och sidan av väskorna och tack vare de kraftiga hjulen är de lätta att dra runt på. Den minsta väskan är inom måttet för kabinväska hos de flesta flygbolag. Dock rekommenderar vi alltid att dubbel..
1 299 SEK
Exkl moms:1 039 SEK
Marriot Set om 3 Svart
Nyhet
Set med 3 svarta resväskor i olika storlekar. Förutom teleskopshandtaget finns det handtag på både toppen och sidan av väskorna och tack vare de kraftiga hjulen är de lätta att dra runt på. Den minsta väskan är inom måttet för kabinväska hos de flesta flygbolag. Dock rekommenderar vi alltid att dubb..
1 299 SEK
Exkl moms:1 039 SEK
Set om 4 Röda resväskor
Nyhet
Praktiskt set med 4 resväskor i olika storlekar. Väskorna är i en snygg vinröd nyans med utskuret mönster. Förutom teleskopshandtaget finns det handtag på både toppen och sidan av väskorna och tack vare de kraftiga hjulen är de lätta att dra runt på.Den minsta väskan är inom måttet för kabinväska ho..
1 149 SEK
Exkl moms:919 SEK
Trolleys  Set om 3 Blå
Nyhet
Praktiskt set med 3 resväskor i olika storlekar. Väskorna är i en snygg blå nyans med utskuret zick-zack-mönster. De är gjorda i det mycket hållbara materialet polykarbonat och har ett tryggt TSA-lås. Förutom teleskopshandtaget finns det handtag på både toppen och sidan av väskorna och tack vare de ..
1 149 SEK
Exkl moms:919 SEK
Trolleys  Set om 3 Grön
Nyhet
Ett populärt set om 3 väskor hos oss. Väskorna har en snygg och trendig silver detaljer runt hörnet av väskan och är lätta att köra runt. Storleken Small håller måttet inom ramarna för kabinväska hos de flesta flygbolag. Dock rekommenderar vi alltid att dubbelkolla måtten för kabinväska med ditt fly..
1 149 SEK
Exkl moms:919 SEK
Niubwint, Set om 3 Gold
Nyhet
Niubwint Luxery gold är ett populärt väsk-set hos oss. Väskorna har en snygg och trendig yta samt är lätta att köra runt. Storleken Small håller måttet inom ramarna för kabinväska hos de flesta flygbolag. Dock rekommenderar vi alltid att dubbelkolla måtten för kabinväska med ditt flyg..
1 149 SEK
Exkl moms:919 SEK
Niubwint, Set om 3 Grå
Nyhet
Niubwint i grått är ett populärt väsk-set hos oss. Väskorna har en snygg och trendig yta samt är lätta att köra runt. Storleken Small håller måttet inom ramarna för kabinväska hos de flesta flygbolag. Dock rekommenderar vi alltid att dubbelkolla måtten för kabinväska med ditt flygbola..
1 149 SEK
Exkl moms:919 SEK
Niubwint, Set om 3 black
Nyhet Populär
Niubwint i svart är ett populärt väsk-set hos oss. Väskorna har en snygg och trendig yta samt är lätta att köra runt. Storleken Small håller måttet inom ramarna för kabinväska hos de flesta flygbolag. Dock rekommenderar vi alltid att dubbelkolla måtten för kabinväska med ditt fly..
1 149 SEK
Exkl moms:919 SEK
ABS Kabinväska Svart
Nyhet Populär
Praktisk och stilren kabinväska på hjul. Längd: 48cm  Bredd: 33cm  Djup: 20cm  Vikt: 2,6kg..
349 SEK
Exkl moms:279 SEK
Visar 1 till 9 av 9 (1 Sidor)